Te așteptăm la salonul nostru din Bulevardul Iuliu Maniu!

Octavian Sârbu Concept, mai mult decât un barbershop!

Te așteptăm la salonul nostru din Blvd. Iuliu Maniu!

Octavian Sârbu Concept, mai mult decât un barbershop!

Octavian Sârbu Iuliu Maniu

Experiența clasică de barbershop a fost înlocuită de vibe-ul cool de muzică electronică. Salonul Octavian Sârbu Concept este caracterizat prin excelență, îndrăzneală și unicitate. Tunsorile șablon sunt de domeniul trecutului. Un hairstyle calitativ pune accentul pe diversitate și este realizat în conformitate cu stilul de viață, stilul vestimentar și profilul psihologic al clientului.  Salonul nostru nu își dorește  fie doar un loc în care vii  te tunzi ci este o experiență în sine. Dacă și tu îți dorești  ai parte de o experiență de neuitat într-un salon cool din București nu ezită  te programezi.

De ce la noi?

Urmărește video-ul de mai jos și află cât de cool este echipa Octavian Sârbu cât și salonul nostru din zona Lujerului!

Tur virtual salon Iuliu Maniu

Echipa salon Iuliu Maniu

Echipa Octavian Sârbu Concept este formată din cei mai buni barberi și hairstylisti din București. Serviciile oferite includ tuns, vopsit, coafat sau bărbierit. Echipa noastră  îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru a pleca complet schimbat din salon! În consecințăatât doamnele cât și domnii se vor putea bucura de toate serviciile ce țin de un hairstyle impecabil. La Octavian Sârbu Concept avem o echipa de experți pregătiți în cadrul academiei noastre de hairstyling.

Astfel, S.O.C. Education (Scissor over comb) a fost creată special pentru a revoluționa barbering-ul românesc și nu numai. Cursul de hairstyling este susținut de cei mai profesioniști și în vogă traineri ai momentului, recunoscuți pe plan internațional. În concluzie, dacă și tu îți dorești  ai parte de o experiență de neuitat într-un salon cool din București nu ezita  te programezi.

Galerie Octavian Sârbu Concept Lujerului

Descoperă salonul Octavian Sârbu Concept explorând galeria de mai jos. La noi vei găsi mereu o echipa veselă, o atmosfera degajată,  muzică electronică care  îți schimbe starea de spirit. Toate acestea sunt însoțite de un design modern.