Te așteptăm la salonul nostru din Bulevardul Libertății!

Octavian Sârbu Concept, un salon altfel!

Te așteptăm la salonul nostru din Blvd. Libertății

Octavian Sârbu Concept, un salon altfel!

Octavian Sârbu Libertății

Teai săturat de experiența clasică de barbershop? Octavian Sârbu Concept nu este doar atelierul tău de tuns, este mai mult de atât. Vrei o atmosfera cool, în timp ce ai parte de o tunsoare Premium executată de cei mai buni hairstylisti? La salonul nostru tunsul a devenit o experiență în sineÎn plus, beat-urile electronice și atmosfera prietenoasă creată de echipa de hairstilisti te vor face  te simți într-un decor de club și nicidecum ca într-un salon clasic.

De ce la noi?

Urmărește video-ul de mai jos și află cât de cool este echipa Octavian Sârbu cât și salonul nostru din centrul Bucureștiului!

Tur virtual salon Libertății

Echipa salon Libertății

Echipa Octavian Sârbu Concept este formată din cei mai buni barberi și hairstylisti din București. Serviciile oferite includ tuns, vopsit, coafat sau bărbierit. Echipa noastră  îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru a pleca complet schimbat din salon! În consecințăatât doamnele cât și domnii se vor putea bucura de toate serviciile ce țin de un hairstyle impecabil. La Octavian Sârbu Concept avem o echipa de experți pregătiți în cadrul academiei noastre de hairstyling.

Astfel, S.O.C. Education (Scissor over comb) a fost creată special pentru a revoluționa barbering-ul românesc și nu numai. Cursul de hairstyling este susținut de cei mai profesioniști și în vogă traineri ai momentului, recunoscuți pe plan internațional. În concluzie, dacă și tu îți dorești  ai parte de o experiență de neuitat într-un salon cool din București nu ezita  te programezi.

Galerie Salon Libertății

Descoperă salonul Octavian Sârbu Concept explorând galeria de mai jos. La noi vei găsi mereu o echipa veselă, o atmosfera degajată,  muzică electronică care  îți schimbe starea de spirit. Toate acestea sunt însoțite de un design modern.